Ето я рецептата-убиец на всички стомашни проблеми!







Специална рецепта срещу стомашни проблеми прави организма укрепнал!

Ето я рецептата-убиец на всички стомашни проблеми!
Рецептата на Снежана Динкова е излекувала мнозина от стомашните им проблеми. С нея могат да се излекуват язва, колит, гастрит и прочие.
Рецепта: Сипва се 1 л. домашна гроздова ракия в пластмасов съд. Добвят се 1/2 кг. мед или 1/2 кг. захар. После добре се разбърква. Накрая се слагат 15-20 зелени орехчета, които се настъргват или режат на много ситно. Един месец цялата смес остава в съда, като периодично се бърка. Употребата й е 3 пъти дневно и винаги преди хранене. Дозата е по 1 суп. лъж. Лечението продължава до пълното възстановяване.
Стомашни проблеми има почти всеки
Plus500
Рецептата успява да унищожи така бързо всички стомашни проблеми, тъй като действа отлично срещу хеликобактер пилори. Това са бактерии, за които е установено, че са главният причинител на язвата. Въпросната смес убива за дни всякакви рискове, че язвата или други чревни проблеми могат да прераснат в нещо злокачествено като рак на стомаха например.
67-годишната Снежана Динкова е пенсионерка от няколко години, но се предпазва от стомашни проблеми именно чрез тази рецепта. Знае я от майка си, която още като дете я е лекувала с нея. Затова възрастната жена от Оряхово не е изпитвала някакви чревни неразположения от години. Тя профилактично приема сместа и стомахът й е като на 20-годишна.
До края на миналия (20-ти) век язвата се считаше за болестно състояние, което може да бъде отстранено само и единствено с хирургическа интервенция. От 2000 г. насам стана ясно, че антибиотикът е в състояние да спаси човека от язва. Най-мощният начин за спасение обаче е предпазването от нея, а това става с рецептата на Снежана Динкова, пише „Живота без рак“.
Освен срещу язва, рецептата се прилага успешно и срещу запек, гастрит и всякакви стомашни проблеми, които засягат храносмилателния тракт. Сместа може да се приема и от хора с влошено храносмилане, чийто метаболизъм е бавен.

doctorbg.net






Plus500
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments :

Публикуване на коментар

Plus500 Plus500