Мадрид: Преговори с Каталуния няма да има независимост


Мадрид: Преговори с Каталуния няма да има   независимост
Властите в Мадрид отхвърлиха каквото и да било посредничество и преговори за независимостта на Каталуния. Мадрид отново обвини лидерите на автономната област в нарушаване на закона. Изявлението на испанското правителство беше публикувано почти веднага, след като каталунският регионален премиер Карлес Пучдемон отново призова испанските власти да се съгласят на посредничество за намиране на изход от кризата. Испанският вицепремиер Сорая Саенс де Сантамария призова каталунския лидер да се откаже от плановете за независимост. Очаква се каталунският парламент да обяви независимост едностранно в понеделник.

bulgaros.ovh

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments :

  1. Здравейте,
    Мисля, че това може да е труден път, приятелю. Живеем в епоха, в която ще трябва да поискате интервю за всяка работа, ако тази компания може да се заинтересува да ви наеме. Квалификацията ви също ще влезе в сила в зависимост от работата, която се опитвате да получите, а след това ще влезе в сила и старото "бихме искали да се срещнем с вас лично". Това ще изисква да летите до Германия само за интервюто. Или можете да разгледате този уебсайт тук: https://hilfe.bg/

    ОтговорИзтриване

Plus500 Plus500